TERMENI SI CONDITII

PRECIZARI GENERALE

Acest site este proprietatea Clusa Brewery SRL.

Utilizarea site-ului de comert electronic www.clusa.ro implica acceptarea prezentelor termeni si conditii.

Date juridice
CLUSA BREWERY SRL
Adresa: Str. Traian Vuia nr. 124A, Cluj-Napoca, 400396
CUI: RO37278163
J12 /1175 /2017

PLASAREA UNEI COMENZI

Produsele noastre se adreseaza persoanelor peste 18 ani. Utilizarea site-ului este posibila doar dupa confirmarea utilizatorului cu privire la varsta de minim 18 ani.

Colectam informatiile de la clienti cu scopul de a intocmi actele de facturare si livrare a produselor. Informatiile colectate includ: numele, adresa de livrare, adresa de facturare, numerele de telefon, adresa de e-mail. Pentru livrarea coletelor curierul va avea la dispozitie adresa si telefonul trecut de dumneavoastra la informatiile de livrare.

Pentru clientii care si-au creat un cont in magazinul nostru online, actualizarea informatiilor oferite se poate face automat prin logarea in contul de client. Fiecare cont este protejat de o parola, cunoscuta doar de detinatorul contului respectiv.

PRETUL

Pretul final platit de Client este format din pretul produsului + cheltuielile de expeditie si/sau incasare aferente. Costul de livrare este detaliat mai jos.
Toate preturile aferente produselor si serviciilor comercializate prin intermediul site-ului www.clusa.ro sunt exprimate in Lei si contin T.V.A in procent de 19%.

PLATA

Plata comenzii se poate face folosind una din optiunile de mai jos:

Plata cash sau card la ridicarea produselor de la Clusa Brewery

Plata comenzii se va efectua integral in numerar, in lei, la ridicarea personala a comenzii de la fabrica noastra de pe strada Traian Vuia nr 124A, Cluj-Napoca. Plata se va efectua in baza facturii fiscale emise de catre CLUSA BREWERY SRL.

Online cu card bancar prin EuPlatesc (Visa/Maestro/Mastercard).

Daca ati ales metoda de plata ” Online prin card bancar „ este necesar sa completati un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra in pagina securizata a procesatorului de plati.

– Platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro) se efectuaeaza prin intermediul sistemului „3-D Secure” elaborat de organizatiile care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant.

– „3-D Secure” asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata, la nici un moment de timp, pe serverele magazinului  sau pe serverele procesatorului de plati, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard.

Important de stiut! – Pentru platile prin card bancar nu este perceput nici un comision!

LIVRAREA

Puteti intra in posesia produselor comandate prin doua metode:

Ridicare personala

Produsele comandate online pot fi ridicate personal de la fabrica din Cluj-Napoca (Str. Traian Vuia nr 124A)

Livrare la adresa

Livrarea produselor comandate se face in 24-48 ore lucratoare de la plasarea comenzii. Costul livrarii este 10 lei pentru comenzile din raza municipiului Cluj-Napoca si 20 lei pentru comenzile din afara orasului Cluj-Napoca.

In Cluj-Napoca, livrarea este gratuita pentru comenzile de minim 20 sticle – o cutie.

RETURNAREA PRODUSELOR

Potrivit prevederilor legale in vigoare, consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile calendaristice lucratoare de la primirea produsului”

Produsele vor fi expediate in forma lor originala, fara a fi desfacute sau deteriorate.

Daca intentionati sa faceti retur, va rugam sa ne contactati pe adresa de email comenzi@clusa.ro.

 CAMPANII PROMOTIONALE

  1. Coduri promotionale

Codurile promotionale oferite de clusa.ro prin orice promotii sunt valabile exclusiv pentru sectiunea mentionata in e-mailul de transmitere a codului, cu exceptia cazului in care este specificat altfel. Codurile promotionale pot fi folosite exclusiv in momentul plasarii Comenzii, acestea nu pot fi folosite pentru a reduce valoarea Comenzii dupa ce aceasta a fost plasata.

Intr-o Comanda se poate folosi un singur cod promotional, pagina de Comanda nu permite utilizarea mai multor coduri in aceeasi Comanda. Pentru eligibilitatea la o promotie nu este luata in calcul valoarea transportului, cu exceptia cazului in care este specificat altfel. Promotiile care au ca obiect gratuitatea sau reducerea costului transportului se aplica pentru fiecare livrare.

In cazul in care un cod promotional a fost aplicat intr-o Comanda care nu a putut fi onorata sau a fost anulata din orice motiv, Clientul are dreptul de a cere reactivarea codului promotional respectiv exclusiv in scris, printr-un e-mail pe adresa marketing@clusa.ro, care sa contina id-ul Comenzii, starea acesteia, numele Clientului si codul promotional. Acesta se reactiveaza pe o perioada conforma perioadei de valabilitate a regulamentului sub care functioneaza acel cod promotional.

Clusa Brewery stabileste unilateral sau in colaborare cu anumiti furnizori ai sai regulamentele promotiilor si ale concursurilor pe care le organizeaza pe www.clusa.ro sau pagina de facebook.. Promotiile sunt aplicate Comenzilor care respecta integral regulile afisate pe site, in perioada de valabilitate clar mentionata si in limita stocului disponibil.

Clusa Brewery nu garanteaza disponibilitatea pe stoc a produselor pentru intreaga perioada de promotie si poate retrage promotia fara notificare prealabila.

2. Intreruperea campaniei promotionale

In cazul unei campanii promotionale organizate de clusa.ro, acesta, in calitate de organizator isi rezerva dreptul de a intrerupe Campania promotionala oricand pe parcursul desfasurarii acesteia, cu informarea prealabila a consumatorilor prin mijloace de comunicare corespunzatoare (afisare pe site, semnalizare in magazin, pagina de facebook etc.).

Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica oricare din conditiile stabilite in regulamentul campaniei respective, in perioada desfasurarii campaniei, din motive intemeiate, dar nu inainte de a anunta publicul despre aceste modificari.

3. Vouchere / cupoane / coduri promotionale

Voucher = cod promotional, cupon promotional.

Fiecare voucher este identificat printr-un cod de voucher si are diverse cerinte pentru a fi valid si aplicabil. Va rugam sa verificati cu atentie toate detaliile si informatiile de pe voucher astfel incat discountul sa va poata fi acordat.

Valoarea fiecarui voucher este specificata pe acesta.

Taxele de transport si manipulare se aplica oricarui produs achizitionat, indiferent de valoare daca in promotii, regulamente etc nu se prevede altfel. Astfel, daca un voucher impune o anumita valoare minima de achizitie a unor produse, taxele de transport, manipulare etc se aplica de asemenea si acestor produse. Un voucher nu se poate utiliza pentru a plati taxele, tarifele de livrare, manipulare sau alte servicii, cu exceptia cazului in care se convine altfel.

Orice articol, indiferent de promotie va avea o valoare minima, clusa.ro nu poate comercializa produse cu valoare zero.

Clientul va achita impozitul la care este obligat prin lege in functie de promotie.

Voucherele sunt valabile numai daca sunt folosite pe site-ul www.clusa.ro

Voucherele interzise de lege vor fi considerate nule.

Voucherele nu sunt destinate revanzarii si nu pot fi convertite in bani.

Voucherele nu pot fi inlocuite in cazul in care sunt pierdute, furate sau distruse.

Toate prevederile referitoare la frauda, mentionate pe site-ul www.clusa.ro sunt pe deplin aplicabile in ceea ce priveste fraudarea legata de vouchere iar tentativa de frauda va fi adusa la cunostinta organelor abilitate.

Fiecare voucher va fi limitat astfel incat nu se admit mai multe vouchere de pe o adresa de IP/de pe aceeasi adresa.

Orice promotie la care se aplica vouchere de reducere se limiteaza la un singur voucher per persoana fizica sau persoana juridica (identificat ca si client / utilizator / user).

Fiecare voucher este limitat la o singura utilizare si are valabilitate pentru o perioada limitata de timp, astfel cum se va mentiona in termeni si conditii aferente, in e-mailul de oferire a voucherului si in contul de utilizator sectiunea “vouchere”, sau cum se mentioneaza in fiecare promotie/oferta in parte. Fitlife isi rezerva dreptul de a modifica sau anula aceste vouchere in orice moment, cu anuntarea prealabila a clientilor.

Niciun voucher nu poate fi aplicat altor promotii/oferte cu exceptia celor strict mentionate in oferta respectiva.

In cazul in care produsele pentru care a fost acordat voucherul si pentru care clientul s-a calificat la acordarea promotiei nu au fost achizitionate, voucherul nu poate fi aplicabil. De exemplu, voucherele acordate pentru anumite produse care ulterior sunt anulate/returnate de catre client nu pot fi considerate valide, acestea avand efecte numai ca reducere aplicata acelor produse efectiv platite.

Voucherul se aplica numai produselor/categoriilor mentionate in mod expres ca fiind eligibile in promotie. Produsele care sunt excluse din promotie sunt comunicate in termeni si conditii sau in anumite regulamente sau oferte speciale in sectiunea “exceptii”. Aceste exceptii includ produse care prin lege nu se pot vinde cu discount.

4. Anulare, refuz, retur comanda

In cazul returnarii produselor achizitionate cu voucher, discountul acordat va putea fi retinut din valoarea returului.

In cazul in care o comanda la care s-a aplicat reducere prin voucher este anulata, respinsa sau returnata integral, clientului i se va returna integral suma platita iar voucherul isi va pierde valabilitatea si nu va putea fi reactivat.

In cazul in care o comanda la care s-a aplicat reducere prin voucher si contine mai multe produse este anulata, respinsa sau returnata partial, discountul acordat prin aplicarea voucherului nu poate fi aplicat celorlalte produse ramase in comanda daca valoarea comenzii nu respecta conditiile ofertei/promotiei. Fitlife nu va restitui valoarea alocata din voucher pentru produsele anulate, respinse sau returnate ce fac parte dintr-o comanda cu produse multiple. Clientului i se va restitui suma achitata de acesta pentru produse.

5. Campanii cu produs cadou

Orice promotie la care se ofera produs cadou se limiteaza la o singura comanda per persoana fizica sau persoana juridica (identificat ca si client / utilizator / user).

In cazul in care o comanda la care s-a oferit produs cadou este respinsa sau returnata integral, clientul este obligat sa returneze si produsul cadou in starea lui originala, nedeteriorata si nedesigilata.

COPYRIGHT

Continutul site-ului clusa.ro (text, grafice, imagini, videoclipuri) este proprietatea CLUSA BREWERY SRL si/sau a asociatilor, a partenerilor si/sau a furnizorilor sai si este protejat in conformitate cu Legea drepturilor de autor. Acestea nu pot fi folosite pentru alte produse sau servicii care nu apartin firmei CLUSA BREWERY SRL. Orice incalcare a drepturilor de autor poate fi sesizata la office@clusa.ro

DISPUTE SI CONFLICTE

Orice tentativa de acces neautorizat la site-ul www.clusa.ro si orice incercare de frauda va fi raportata autoritatilor competente. Orice conflict aparut intre Clusa Brewery SRL si clienti se incearca a fi rezolvat pe cale amiabila prin intelegere intre cele doua parti. In cazul in care acest lucru nu este posibil se vor aplica prevederile legale romanesti din acest domeniu iar solutionarea conflictelor este de compententa instantelor romanesti. Fiind de acord cu aceste Termene si Conditii clientul isi asuma in totalitate continutul acestui text.