CARITATE

Cu toții avem o datorie față de societate și nevoile ei. Astfel că, de fiecare dată când beți o bere Clusa, veți dona 10 bani. Acești bani pot face o lume mai bună pentru semenii noștri aflați în dificultate.

CARITATE – CENTRUL DE SERVICII SOCIALE “ACOPERĂMÂNTUL MAICII DOMNULUI”

Prima noastră acțiune caritabilă legată de cei 10 bani donați de voi prin fiecare bere consumată, se îndreaptă către Centrul de Servicii Sociale “Acoperământul Maicii Domnului” din Cluj-Napoca. Acest centru are ca misiune prevenirea abandonului copiilor cu vârsta cuprinsă între 0-6 ani, dezvoltarea competențelor parentale şi asistarea familiei monoparentale în procesul de reintegrare sociala si profesională.

centrul de servicii sociale AMD
caritate clusa yuppi camp

CARITATE – ANUL ACESTA SUSTINEM YUPPI CAMP

Va multumim in primul rand voua, celor care ati ales berea noastra si ati donat 10 bani prin fiecare sticla cumparata. Credem in puterea oamenilor de a schimba lumea si dorim sa contribuim cat si cum putem. Asociatia Yuppi reuseste sa schimbe lumea in care traiesc copiii bolnavi din Romania. Asadar, actiunea noastra caritabila cu banii stransi in 2022 se indreapta catre Tabara Yuppi, pentru a oferi o modalitate eficienta de terapie complementara copiilor cu boli cronice din Romania.